esențiale iarna

3 piese esențiale iarna aceasta pentru femei

Gata cu vara indiană. Temperaturile au scăzut dramatic și a venit momentul să scoți paltoanele și hainele de blană de la păstrare pentru că nu se mai poate fără ele. Le-ai verificat și nu îți mai plac//nu îți mai sunt bune//s-au deteriorat, nu te stresa! Avem pentru tine 3 piese care te vor ajuta să treci cu bine peste iarnă. Elegante, dar și extrem de versatile, aceste probleme vor prezenta doar o singură problemă: pe care să o porți?

Haina lungă din blană artificială

Hainele de blană artificială și nu numai au început să își facă tot mai mult loc pe catwalk. Iarna aceasta o astfel de piesă nu pote lipsi din garderoba ta. Este super călduroasă, dar și comfortabilă. În plus, fiind anul culorilor, poți alege una în nuanțe deosebite, cum ar fi un roz pudrat.

Recomandarea stilustului: Ieși din zona de comfort și poartă haina de blană cu o ținută casual, de inspirație sport.

Paltonul oversized

Nimic nu este mai util în perioada rece decât un palton oversized. Acesta este elegant, însă îți permite să porți haine oricât de groase pe sub el. Dacă ești genul mai friguros, sigur vei vrea o piesă pe care să o porți peste puloverele pufoase, pe gât.

Recomandarea stilistului: Dacă totul în jur este gri, fii tu pata de culoare.

Paltonul cadrilat

Dacă îți place tartanul și printul cadrilat în general, toamna aceasta vei fi în elementul tău deoarece acestea se vor găsi peste tot. De la paltoane la sacouri, de la fuste la rochii, singura ta problemă va fi ce să alegi. Dacă optezi totuși pentru un palton, te vei putea bucura de printul tău favorit în timp ce vei fi protejată de intemperii.

Recomandarea stilistului: Optează pentru un palton cu un croi drept ce avantajează fiecare siluetă.

Să găsești haine perfectă se poate dovedi complicat. O soluție simplă nu există, însă cel mai bine este să încerci cât mai multe modele și să îți dai seama ce ar fi potrivit pentru tine. Poate pare o activitate plictisitoare, însă rezultatele vor merita efortul și te vei putea bucura de haina ta ținute cool toată iarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.