3 rochii pentru zilele de sărbătoare

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și suntem siguri că ești în febra pregătirilor. Poate mai ai cadouri de cumpărat sau poate încă nu ai comandat prăjiturile. Poate ai făcut toate acestea și ești sigură că totul este pregătit, dar oare la ceea ce vei purta în această perioadă te-ai gândit? Pentru că, pe lângă masa de Crăciun, fie ea prânz sau cină, sigur vei mai merge și în vizită la rude și prieteni. Mai mult, fiind o perioadă atât de specială, sigur vei face multe poze, deci vei dori să arăți absolut impecabil.

Dacă nu ai luat toate acestea în considerare, nu intra în panică. Suntem aici pentru tine și avem 3 rochii super atent alese, care sigur îți vor face cu ochiul. Iată ce am avut în vedere atunci când am realizat selecția noastră:

  • să corespundă cromatic cu perioada
  • să aibă acea strălucire aparte a Crăciunului
  • să fie totuși destul de lejere încât să te poți desfășura în timp ce le porți

Iată ideile noastre:

O rochie verde din catifea

În mod clar, verdele este una dintre culorile specifice sezonului, iar catifeaua este materialul predilect deoarece exprimă perfect cât este de prețios Crăciunul. Rochia noastră verde are un croi clasic, fiind perfectă pentru orice siluetă și o lungime ce îți permite să îți pui în valoare picioarele, fără a dezvălui prea mult. Este rochia gazdei perfecte.

Recomandarea stilistului: Adaugă detalii prețioase la o rochie verde din catifea pentru un efect WOW și nu te teme că va fi prea mult. În perioada Crăciunului nimic nu este prea mul ;).

O rochie roșie cu reflexii strălucitoare

Dacă vrei să fii o Crăciuniță, însă nu vrei să semeni prea mult cu Moș Crăciun, alege această rochie roșie cu reflexe strălucitoare. Cu un croi destul de similar cu cel al rochiei verzi, această rochie evidențiază talia și este perfectă pentru orice tip de siluetă. Ce o face deosebită atunci? Reflexele jucăușe care te fac să strălucești la fiecare mișcare.

Recomandarea stilistului: Dacă vrei să combini culorile sezonului, roșu și verde, completează rochia ta roșie cu o bentiță romantică, verde.

O rochie argintie din satin

Pentru femeile care nu vor să se încadreze în tiparele standard, am ales o rochie la fel de prețioasă, dar care se îndepărtează de culorile specifice Crăciunului. Astfel, această rochie argintie din satin este ideală dacă mergi la o petrecere ceva mai sofisticată, chiar la petrecerea de Revelion, de ce nu?

Recomandarea stilistului: Keep it simple! Când rochia este ea însăși o bijuterie, nu ai nevoie de nimic altceva pentru a străluci.

Acestea sunt cele 3 rochii pe care noi ți le propunem pentru perioada sărbătorilor. Dacă îți plac, te așteptăm la Kapa Center pentru a-ți achiziționa favorita sau favoritele. Dacă ai nevoie de mai multe idei, te așteptăm tot la Kapa Center unde poți alege din mii de modele de rochii și nu numai, ținuta perfectă pentru tine. E simplu să fii elegant!

Model: Oana Cămărășan
Photo credits: Emma Fotograf Metamorphosa

Leave a Reply

Your email address will not be published.