trenduri

3 trenduri pentru toamna lui 2019

Toamna se numără bobocii, dar și trendurile. A venit momentul să scoți hainele mai groase de la păstrare și să faci inventarul. Ce păstrezi și la ce renunți? Mai important, ce anume ar trebui să achiziționezi? În ceea ce privește curățenia de toamnă, nu te putem ajuta, însă trendurile toamnei 2019 sunt un subiect pe care abia așteptăm să îl abordăm. Iată 3 trenduri de care ar trebui să ții cont în această toamnă:

Costumul

Dacă ești genul office, costumul sigur este printre piesele tale favorite. Ușor de purtat, costumul este soluția cea mai simplă pentru zilele lungi la birou. Mai mult, cu fustă sau cu pantalon, acesta a intrat și în preferințele multor fashioniste încă din primăvară. Acestea au început să vadă mai mult decât o ținută office și să aducă mici accente de streetstyle în compoziție. În culori dintre cele mai variate, costumele de tip power suit sau cele mai lejere sunt pe toate podiumurile de modă, deci nu pot lipsi nici din garderoba ta. Dacă nu vrei să investești într-un deux piece scorțos, alege un costum mai lejer pe care să îl poți purta chiar și cu încălțăminte sport.

Recomandarea stilistului: Atunci când achiziționezi un costum orientează-te spre unul ale cărui piese să poată fi purtate și separat, nu doar împreună.

Nuanțe de verde

Verdele ne trimite cu gândul la natură, iar dacă în perioada caldă alegi verdele mentă sau un verde neon, iarna sentimentul de nostalgie te îndeamnă spre un verde închis, ce amintește de mușchi și de pădure. Această culoare bogată este foarte elegantă și foarte classy, cu o notă de seriozitate, fiind ideală pentru rochii, fie ele de eveniment, office sau casual.

Recomandarea stilistului: O rochie verde în stilul anilor ’50 va atrage întotdeauna privirile.

trenduri

Bentițe

Toamna aceasta, benițele au luat cu asalt podiumurile marilor designeri. Realizate din materiale prețioase, din ce în ce mai voluminoase, bentițele sunt aici pentru a face impresie. Din păcate, ele nu au un rol foarte util, din punct de vedere stilistic, ci pur decorativ. Prezența acestui accesoriu în preferințele fashionistelor arată interesul tot mai accentuat pentru accesorii statement. Astfel, dacă și tu ești fan al bentițelor și te bucuri că au revenit în atenția marilor designeri, acum este momentul să scoți de la păstrare sau să achiziționezi bentițe dintre cele mai variate și să le porți cu toate ținutele tale.

Recomandarea stilistului: Dacă nu te pasionează în mod special bentițele, dar vrei să ai cel puțin o piesă pentru orice eventualitate, alege o bentiță din mătase neagră, simplă sau decorată cu pietre sau cristale.

trenduri

Acestea sunt doar 3 trenduri pe care ți le recomandăm pentru toamna 2019. Dacă vrei să afli detalii și despre alte trenduri, nu uita să ne lași un comentariu. Ținutele purtate de Oana Cămărășan pentru această ședință foto, dar și multe altele, le găsești exclusiv în Kapa Center. Și nu uita, e simplu să fii elegant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.