Kapa Center pe Instagram
Urmărește-ne pentru a primi zilnic inspirație pentru ținutele tale.

Little Hope

Magazinul Little Hope comercializează hainele mărcii Mayoral.

In 2021, Mayoral va sarbatori 80 de ani de "a face prieteni". In istoria sa gasim o mie de anecdote, momente cheie, decizii care au stabilit un curs ... un lucru ciudat este in originile sale, ceea ce a inceput ca o companie modesta dedicata productiei si comercializarii de sosete si ciorapi ("Dominguez Toledo", in 1941), este astazi un grup mare cu caracter international, referent si reprezentant al modei spaniole in intreaga lume.

Mai tarziu, la inceputul anilor '75, a fost infiintata Mayoral Moda Infantil, actualul sediu al grupului. In prezent, Mayoral este un producator integral de moda care are capacitatea de a oferi clientului (punctul de vanzare) toate tipurile de haine coordonate si gata sa le prezinte consumatorului final (baiat / fata).

Grupul de companii este detinut de un grup de familie de la originea sa, un factor determinant, astfel incat principiile care conduc compania sa fie orientate catre etica si responsabilitate sociala. Sloganul "fa-ti prieteni" a fost si este o parte fundamentala a filosofiei Mayoral, marcand calea unei companii care isi bazeaza succesul pe calitatea si moda la maxim.