Picked by Paul Micșa

Unul dintre obiectivele noastre, la Kapa Center, este de a lucra cu designeri locali și de a descoperi ce înseamnă moda pentru ei. În acest sens, am demarat proiectul ”Picked By” în cadrul căruia invităm diverși designeri să realizeze ținute utilizând piese din Kapa Center. Drept urmare, în luna septembrie l-am invitat pe Paul Micșa să ne calce pragul în calitate de stilist.

Cu o experiență de peste 5 ani în designul vestimentar, Paul Micșa a lucrat cu branduri autohtone, iar în prezent brandul său propriu este în plină ascensiune. Inspirat de moda actuală, Paul Micșa caută inspirație și în piese tradiționale, iar datorită imaginației sale debordante a reușit, în colecția sa de debut, să reinterpreteze șorțul tradițional românesc astfel încât să fie un accesoriu unisex statement. După acest succes, Paul a decis să își asume o provocare și mai mare, iar pentru cea mai nouă colecție a sa a privit în tradiția asiatică, reinterpretând kimono-ul.

Cu o viziune deosebită, am fost foarte nerăbdători să vedem ce elemente va combina Paul acum că a trebuit să se descurce intr-un nou rol: acela de stilist. Și pentru că există deja elemente care îl definesc, evident că volumele au fost la ele acasă, iar piesele convenționale au fost combinate cu cele mai puțin convenționale pentru a crea ținute de street style demne de săptămânile modei internaționale.

Bineînțeles că Paul nu a venit singur, ci împreună cu unul dintre cei mai importanți colaboratori ai săi, Beny Mark. Parte definitorie a echipei lui Paul Micșa, Beny este make-up artist și s-a ocupat de machiajul fetelor pentru acest proiect.

Acum să lăsăm suspansul și să trecem la subiect: iată cele trei propuneri de street style ale săptămânii.

Rochia palton

În sezonul rece paltonul este un must, însă moda actuală aduce noi și noi variații când vine vorba de această piesă clasică. Astfel, tradiționalul palton își poate pierde mânecile și devine un fel de veston supradimensionat care poate fi extrem de util ca și haină de exterior, însă, cu suficientă imaginație, poate deveni și o rochie la fel de eficientă.

Paul Micșa

Model: Tania Vlașcici // Rochie și ghete: magazin Damian’s // Geantă: Magazin Up

Recomandarea stilistului: Atunci când integrezi paltonul și derivatele lui în ținute street style punctează cu elemente mai dure care să îl îndepărteze de zona elegantă. O pereche de ghete cu un touch special și o geantă neconvențională sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a fi super cool.

Contrast de texturi

Dacă vrei să porți rochiile de mătase chiar și iarna, nu ai nici un motiv să renunți la ele. Contrastul de texturi atrage întotdeauna atenția, iar o rochie de mătase va arăta întotdeauna minunat alături de o haină de blană de inspirație mioritică.

Paul Micșa

Model: Alexandra Onofrei // Rochie: magazin BBY // Haină: magazin Chic Diamonds // Bentiță: Jubile

Recomandarea stilistului: Cireașa de pe tort când vine vorba despre o astfel de asociere sunt pantofii, așa că mergi pe o pereche de bocanci army pentru un street style veritabil. Iar un detaliu prețios, de exemplu o bentiță foarte populară în această toamnă, sigur nu strică.

Tafta și pantofi sport

Poate combinația pare imposibilă, însă atunci când vine vorba despre street style nu există acest cuvânt. O rochie din tafta într-o culoare puternică și cu un croi modern, asimetric, sigur va fura privirile în această toamnă dacă va fi purtată la un eveniment elegantă. Dacă vrei totuși să o porți ziua pe stradă, înlocuiește tocurile cu pantofi sport și adaugă o pereche de cercei statement pentru un efect WOW garantat.

Paul Micșa

Model: Teodora Duma // Rochie: Magazin Up // Pantofi sport: Pantoful Galben // Cercei: Jubile

Recomandarea stilistului: Atunci când rochia este monocromă, te poți juca, fără nici o problemă, cu pantofii, inclusiv cu cei sport. Alege o pereche colorată astfel încât să nu fie complet eclipsată de culoarea rochiei.

Aceasta este doar o mică selecție a ținutelor alese de Paul Micșa în Kapa Center. Pentru a descoperi toate lookurile nu uita să ne dai un follow pe Facebook și pe Instagram. Acolo vei găsi nu doar ținute deoasebite, ci și informații utile cu privire la fiecare piesă în parte.

Paul a ales piese street style, însă știm că este la fel de simplu să fii elegant! Vino la Kapa Center!

Leave a Reply

Your email address will not be published.