albastru clasic

Totul despre culoarea anului: albastru clasic

Bună, dragii noștri și bine ați veni în 2020, anul întoarcerii la albastru clasic și la simplitatea eleganței.

2020 este marcat de nostalgie. Minimalismul a fost atât de mult prezent încât era imposibil să nu revină dorința pentru mai mult, mai grandios, dar cu reținere și bun gust. Astfel, culoarea anului nu putea fi decât una ce nu a fost atinsă de trecerea timpului. Albastrul clasic este atât de simplu, dar atât de elegant, culoarea regalității și a cerului în amurg. Alegerea acestei culori este un bun indicator pentru contextul social. Trecerea într-un nou deceniu vine cu dorința de a construi pe o fundație solidă, la fel de solidă ca și acest albastru ce nu își pierde niciodată farmecul.

Perceput în general ca și o culoare liniștitoare, acest albastru clasic aduce cu sine un sentiment de pace și serenitate. Purtându-l, te simți protejat, dar vezi și lumea mai clar pentru că această culoare te ajută să te concentrezi pe ceea ce contează.

Albastru clasic pentru ea și el

Albastru clasic este culoarea perfectă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ea poate fi purtată cu succes în zilele obișnuite, dar va face furori la evenimentele formale. După cum spuneam, este culoarea regalității, deci ori de câte ori vei purta albastru clasic vei simți o distincție aparte ce vine și din modul în care te privesc cei din jur.

O rochie albastru clasic va atrage întotdeauna privirile. Dacă vrei ca impactul să fie și mai mare, optează pentru un design îndrăzneț, care să contrasteze cu simplitatea culorii.

albastru clasic

Un costum din brocart într-un albstru clasic sigur nu va trece neobservat. Culoarea este perfect complimentată de materialul prețios, transformând ținuta într-una super high class, perfectă pentru cele mai elegante evenimente.

albastru clasic

Pentru cuplurile care adoră să se asorteze, culoarea anului nu putea fi mai bine aleasă deoarece este culoarea predilectă pentru un power couple în adevăratul sens al cuvântului.

Tu cum plănuiești să porți culoarea anului la evenimentele elegante ce vor urma? Dacă încă nu ai decis, hai la Kapa Center pentru inspirație și ținute de vis.

E simplu să fii elegant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.