Kapa Center pe Instagram
Urmărește-ne pentru a primi zilnic inspirație pentru ținutele tale.

Kapa Center

E simplu să fii elegant!

Acasă » Despre Kapa Center

Kapa Center este unul dintre primele centre comerciale din Timișoara cu o tradiție de aproape două decenii, ce se caracterizează prin diversitate și eleganță.

Peste 82 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și bijuterii, dar și de mobilier și decorațiuni interioare te așteaptă să le calci pragul și să îți alegi exact ceea ce îți place.

Doar la Kapa Center găsești mii de ținute pentru evenimentele speciale din viața ta, dar și piesele vestimentare potrivite pentru un look casual, sport sau relaxat. Indiferent de context, la noi poți să experimentezi și să te joci cu culorile, texturile și stilurile, combinându-le în așa fel, ca să fie pe gustul tău. Indiferent de vârstă sau mărime, diversitatea este atât de mare, încât nu ai timp să te plictisești. Noi îți propunem să îndrăznești, să fii sofisticat și creativ și să îți dai frâu liber imaginației pentru că nimic nu are limite.

Situat într-o zonă centrală, Kapa Center este practic și ușor de găsit, pentru ca experiența ta de shopping să fie cât mai amplă și mai plăcută!

Pentru orice informație, personalul nostru este mai mult decât fericit să te ajute și te invită să descoperi lumea modei din toate punctele de vedere.

Kapa Center
E simplu să fii elegant!