Kapa Center pe Instagram
Urmărește-ne pentru a primi zilnic inspirație pentru ținutele tale.

Lunex

Societatea LUNEX cu sediul în Lugoj, a fost înființată în anul 1991, având ca și domenii principale de activitate producția și distribuția de mobilă. De la înființare și până în prezent, societatea a devenit o companie solidă și de perspectivă, conectată permanent la realitățile economice din Romania, dar și la trendurile internaționale în materie de design interior.

Misiunea companiei reflectă dorința și eforturile întregului personal calificat de a satisface toate dorințele clienților, oferind piese de mobilier modern și clasic, la un raport calitate-preț cât mai bun.

De-a lungul celor peste 25 de ani de experiență, am dezvoltat un sistem de servicii care poate mulțumi și cele mai pretențioase gusturi și am pus întotdeauna pe primul plan calitatea mobilierului pe care îl producem și îl comercializăm.

Flexibilitatea la schimbările trendului în materie de mobilier și cerințele clienților, promovarea calității la prețuri decente și investițiile făcute în ultimii ani, sunt coordonate care au ghidat compania LUNEX în topul celor mai cunoscute firme din domeniul producerii si comercializării de mobilă din țară.