Kapa Center pe Instagram
Urmărește-ne pentru a primi zilnic inspirație pentru ținutele tale.

Pantoful Galben

Pantoful Galben s-a nascut din pasiunea pentru Elvis, muzica si pantofi.


Elvis a revoluționat muzica nu doar prin îmbinarea rhythm and bluesului cu country swing pentru a creea ”rock- a- billy”, ci și prin introducerea stilului său personal de a se îmbrăca. Astfel a luat nastere Elvis personal style of fashion.

În magazinele noastre veți găsi pantofi de toate tipurile: eleganți – pantofi de seară începând cu mărimea 33, cu un calapod comod și un design atrăgător, pantofi sport, pantofi pentru pentru ocazii speciale (cea mai variată gamă de pantofi pentru mirese), botine, cizme etc. În plus, veți simți că este ceva deosebit față de toate magazinele în care ați mai fost. Majoritatea pantofilor sunt fabricați în ateliere cu tradiție și renume din România, dar și din străinătate

Pantoful Galben® este marca inregistrata a SC Pantoful Galben SRL.

Punem accentul pe materiale de calitate, modele atrăgătoare, atenție la detalii și confort și suntem cel mai mare distribuitor de încălțăminte din vestul țării. La noi întâlnești o gamă atât de variată de pantofi încât și cel mai pretențios cumpărător găsește exact ce are nevoie. Mai mult, suntem singurul magazin din România care dispune de aparatura speciala pentru lărgit pantofi, ghete și cizme din piele, cu personal specializat.

O gama variata de modele potrivite stilului tau!