rochii de vară

4 rochii de vară cu iz de vacanță

În sfârșit a venit vara! Dacă ești la fel de entuziasmată ca și noi, sigur ai scos deja toate ținutele pe care abia aștepți să le etalezi, iar rochiile de vară sunt primele care își fac apariția atunci când șocul termic amenință să ne distrugă buna dispoziție.

Chiar dacă știm că ai o mulțime de haine, sigur vei dori să îți împrospătezi puțin garderoba. Așa că începe cu o sesiune de curățenie, în care să renunți la piesele care nu îți mai sunt bune sau nu îți mai plac. În prezent există zone special amenajate în care acestea pot fi donate și sigur vei vrea să faci pe cineva fericit.

Dacă ai trecut cu brio de acest pas, este momentul să te orientezi spre ceea ce dorești să achiziționezi. În loc să cauți haotic prin magazine, oprește-te și analizează:

  1. Trendurile actuale – pentru că ele dictează ce fel de piese vei găsi disponibile
  2. Nevoile tale – cauți piese casual sau o idee mai elegante?
  3. Preferințele tale – aici vorbim în special despre materiale și croi

După ce ai făcut o listă cu aceste 3 aspecte, te așteptăm la shopping. În Kapa Center avem mii de produse care sigur îți vor face cu ochiul, dar există 4 tipuri de rochii pe care considerăm că trebuie să le ai în garderobă în vara lui 2019:

Albă ca zăpada

Orice femeie are nevoie de o rochie simplă albă. Albul este culoarea ce îți pune cel mai bine în valoare bronzul. Albul este culoarea cea mai prietenoasă sub soarele puternic al verii. Iar dacă are un croi mai lejer este cu atât mai bine deoarece poate ascunde micile imperfecțiuni pe care sigur numai tu le vezi.

Accesorizeaz-o cu o pălărie și o poșetă împletită pentru a avea aerul relaxat de vacanță oriunde te-ai afla.

Rochia de in

Inul este unul dintre materialele cele mai recomandate pe timpul verii. Textura sa ușoară este perfectă pentru zilele în care temperaturile depășesc 30 de grade. În plus, dacă ești fană a rochiilor în formă de A în stilul anilor ’70, sigur vei adora o rochie albă de in cu broderie ce aduce aminte de portul popular românesc. Adaugă-i o pălărie și bucură-te de soare!

Lavandair cu iz de Provence

Dacă ai nevoie de o rochie versatilă, atunci o rochie de voal cu imprimeu floral este exact ceea ce îți trebuie. Există multe modele de rochii de voal, însă noi avem două variante pentru tine: o rochie clasică, elegantă, ce poate fi purtată într-o plimbare relaxată prin lanurile de lavandă, nu doar în Provence, ci chiar lângă Timișoara, pe câmpurile de la Lavandair, sar și la un eveniment de tip cocktail deoarece are fluiditatea și feminitatea ce o vor scoate de fiecare dată în evidență.

rochii de vară

Model: Oana Cămărășan

A doua variantă este o rochie ușoară de vară, cu un imprimeu mai puternic și umerii căzuți, precum cea de la începutul articolului. Aceasta îți va oferi un aer relaxat, de vacanță, dar și un accent sexy, datorită crăpăturii de pe picior.

Acum că te bucuri de o garderobă ce include mai multe rochii de vară tot ce îți rămâne de făcut este să savurezi anotimpul cald, iar dacă vrei să te relaxezi în zilele însorite cu o sesiune de shopping, hai în Kapa Center. Indiferent de sezon, la noi e simplu să fii elegant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.