2 idei de outfit de primăvară

A venit primăvara în Timișoara. Adio frig, bun venit zile călduroase. În sfârșit putem renunța la paltoane și putem purta ce avem noi chef. Putem să ne plimbăm prin parcuri și să admirăm toate culorile primăverii. Este o perioadă perfectă pentru ieșit în oraș.

Așa apare întrebarea: eu cu ce mă îmbrac? Ei bine, avem astăzi 2 idei de outfit de primăvară pentru tine, elegante, dar simplu de purtat.

Rochia roșie tip sacou

Sigur ați observat-o prin magazine. Rochia tip halat este o piesă perfectă pentru femeile ce au o ținută mai strictă la birou. Un fel de look office clasic, dar mult mai ușor de purtat pentru că se bazează pe o singură piesă. Tocmai pentru că este, în general, purtată la birou, rochia tip halat cea mai întâlnită este neagră, deși există mult mai mult opțiuni când vine vorba despre culori.

De aceea, dacă vrei să ieși în evidență, îți recomandăm o rochie roșie, cu accente aurii. Deja am vorbit despre această culoare în articolul Cum să alegi culorile potrivite pentru tine, așa că aruncă o privire peste el dacă nu ești ferm convinsă că roșul este o culoare pe care ar trebui să o porți. Dacă ești, la fel ca noi, membră în fan clubul ROȘU, atunci sigur vei vrea în garderobă această rochie.

Salopeta neagră cu dungi

Ținutele pe care le-am ales astăzi pentru tine sunt foarte versatile, după cum ți-ai dat probabil seama. Salopeta este una dintre cele mai purtate piese de anul acesta, iar dacă încă nu ai una în garderobă, nu mai sta pe gânduri.

Propunerea noastră este o salopetă comodă, dintr-un material ușor elastic, cu dungi verticale. Aceasta este potrivită pentru toate doamnele și domnișoarele, alungind vizual corpul și accentuând talia datorită fundei cu care este decorată. Fiind o piesă destul de basic, accesoriile vor face diferența atunci când o vei purta. Astfel, ținuta poate străluci la evenimentele elegante dacă o accesorizezi cu o pereche de pantofi cu toc și alte elemente prețioase, dar și într-un cadru mai relaxat, cu pantofi joși și accesorii casual.

Indiferent care dintre cele două ținute îți face mai tare cu ochiul, nu uita că stilul nu ține de trenduri, ci de propria personalitate. Așa că te invităm în Kapa Center să descoperi mii de piese vestimentare și să îți reîmprospătezi garderoba de primăvară.

Model: Adriana Laura Peșterean

Leave a Reply

Your email address will not be published.