3 piese pe care trebuie să le ai în garderobă în iarna 2018

Chiar dacă ne-am bucurat de o vară indiană în octombrie și noiembrie, nu putem ascunde adevărul: winter is coming, iar sacourile lejere și blazerele subțiri nu mai sunt o opțiune. Nici măcar geaca de blugi nu ne mai salvează, decât dacă este supradimensionată și putem purta pe sub ea multe pulovere cât mai groase.

Totuși, dacă straturile nu sunt metoda prin care vrei să treci de iarna 2018, iată câteva piese care nu pot lipsi din garderoba ta în perioada următoare:

Paltonul cu imprimeu animal print

Starul sezonului ce urmează este, fără îndoială, animal printul. Sigur ai început să îl vezi peste tot, de la piese de îmbrăcăminte, la accesorii, de la pantofi la husa telefonului mobil. În perioada următoare moda ia o turnură ușor safari, iar noi suntem libere să ne dezlănțuim. Ești un tigru curajos? Sau un leopard care domină savana? Ești un șarpe ce se strecoară printre obstacole? Sau o zebră mereu pe fugă? Indiferent de animalul cu care te identifici, paltonul cu imprimeu animal print este prima achiziție pe care trebuie să o faci în acest sezon.

Jachetă scurtă din blană

Blana ecologică este o soluție eco friendly, la îndemână pentru toate buzunarele. Dar, dacă ești genul care preferă blana naturală, cine suntem noi să te judecăm? Cert este că, indiferent de proveniența materialului din care este confecționată, nu poți lăsa iarna 2018 să treacă fără a purta o jachetă scurtă din blană. Alegerea culorii rămâne la latitudinea ta, opțiunile fiind foarte variate, de la nuanțe neutre, până la cele mai puternice culori de inspirație 80s.

Trenciul clasic

Andreea Esca spunea că nu poți da greș niciodată cu ceva clasic pentru că nu se demodează. La fel stă treaba și în ceea ce privește trenciul. Un croi clasic, ce urmează linia corpului, amplasat strategic pentru a subția silueta, este un must pentru orice femeie. Iar în această iarnă, fibrele naturale au revenit în atenția publicului, deci recomandarea noastră este să alegi un trenci călduros, din lână sau, mai extravagant, păr de ponei.

Nu te lăsa luată prin surprindere de vremea rece! Alege piese potrivite și versatile, care vor fi un adevărat deliciu de combinat! Astfel, iarna 2018 va fi momentul perfect să strălucești!

Leave a Reply

Your email address will not be published.