Kapa Fall Center

Kapa Fall Session

Toamna aceasta dorim să fim mai aproape de clienții și partenerii noștri. Avem cele mai noi trenduri și punem punctul pe i cu piese statement, care să întoarcă toate privirile. Și cum să aratăm exact ce se poartă, dacă nu printr-un fashion show care să aducă pe covorul roșu exact piesele esențiale ale sezonului? Așa a luat naștere Kapa Fall Session.

Să începem cu un stil de viață sănătos

Chiar dacă la Kapa Center punem accentul pe modă, știm foarte bine că viața înseamnă mai mult decât hainele pe care le purtăm. Modul în care arătăm contează, dar este mult mai important să avem grijă de corpul nostru. Cum putem face acest lucru cel mai bine? Renunțând la junkfood și reorientându-ne spre mâncare sănătoasă. Și pentru că prima masă dă tonul întregii zile, am decis că a venit momentul să punem accentul pe un mic dejun sănătos 100%.

Astfel, Kapa Fall Session a debutat cu o lecție de nutriție susținută de dieteticianul Olivia Micșa, alături de fiica sa, Nadine. Cu o experiență considerabilă în domeniul nutriției și o pasiune de peste 10 ani pentru fitness, Olivia nu are în nici un caz aspectul tradițional al unei mame a doi copii. Acest lucru demonstrează clar faptul că un stil de viață echilibrat, în care mâncarea sănătoasă este însoțită de mișcare, este remediul împotriva tuturor semnelor trecerii timpului.

Cum puteți aduce fântâna tinereții veșnice la voi acasă? Făcând din micul dejun masa principală a zilei (așa cum ar trebui să fie)!

Ce recomandă Olivia pentru un start potrivit? Avocado! Acest fruct, deși arhi cunoscut, este prea puțin utilizat în bucătăriile din România. Pasta de avocado, ușor de preparat și absolut delicioasă, aduce exact necesarul de energie și nutrienți de care fiecare dintre noi are nevoie.

Kapa Fall Session

Dacă preferați dulciurile, Olivia vine cu soluția perfectă și pentru dumneavoastră: budincă de kia combinată cu fructe proaspete și piure de banane. Nimic mai bun și mai ușor de pregătit. Sănătate curată pentru cei mici și cei mari.

Trenduri pe covorul roșu

După seminarul de nutriție, invitații și clienții au asistat la prezentarea de modă. Trendurile ce au putut fi descoperite pe covorul roșu le-am discutat deja, în articolul acesta și sunt tendințe pe care sperăm să le vedem pe străzile timișorene și la evenimentele din oraș cât mai curând.

Astfel, ținutele prezentate s-au adresat atât diferitelor momente ale zilei, cât și diferitelor ocazii. Oferta Kapa Center în materie de îmbrăcăminte este extrem de diversificată și, în cadrul Kapa Fall Session am vrut să arătăm exact acest lucru.

Ce recomandăm clientelor noastre pentru zilele lungi la birou? Compleuri lejere, rochia sacou, atât de versatilă și o întoarcere la stilul anilor 50, with a twist: fusta plisată.

Kapa Fall Session

Dacă preferați rochiile pentru că sunt mai simplu de purtat și de accesorizat. Sau pentru că vi se par pur și simplu feminine și minunate, avem câteva recomandări și pentru dumneavoastră: detalii care să facă diferența, cum ar fi mânecile supradimensionate sau fermoarele, dar și materiale deosebite, cum este pielea.

Kapa Fall Session

Pentru ieșirile în oraș, variantele sunt dintre cele mai diversificate la Kapa Center. De la pantaloni de matase cu imprimeuri florale, la animal print sau office with a twist, limita este doar propria imaginație.

Kapa Fall Session

Roșu este întotdeauna o idee bună. Scoate în evidență trăsăturile atât de frumos, încât, foarte obiectiv susținem că e culoarea perfectă. Doar nu am ales-o degeaba ca și culoare reprezentativă pentru Kapa Center.

Kapa Fall Session

Pentru evenimentele de gală, recomandarea noastră este, de fiecare dată, glitterul. Indiferent că vine sub formă de materiale strălucitoare, paiete sau pietricele, glitterul este ceea ce îți trebuie pentru a străluci în serile speciale. Iar dacă îi adaugi o haină de blană frumoasă, sigur vei fi regina serii. Și cine nu își dorește lucrul acesta?

Kapa Fall Session

Și pentru că nici o prezentare de modă nu este completă fără rochia de mireasă, noi avem nu unu, ci două modele extraordinare. Ești genul de mireasă boemă, ce plutește pe întreg parcursul nunții? Sau ești genul prințesă, care domnește peste întregul regat al nunții?

Kapa Fall Session

În ceea ce îi privește pe domni, am pregătit ceva special și pentru ei. Fiind cunoscuți pentru ținutele noastre bărbătești elegante, nu puteam avea o prezentare de modă fără câteva costume care să facă orice bărbat să se simtă precum James Bond. Am ales culori și imprimeuri deosebite, dar și modele clasice. Iar dacă vă pregătiți să spuneți da, avem ceva și pentru dumneavoastră.

Kapa Fall Session

Kapa Fall Session Afterparty

La finalul prezentării de modă, ne-am bucurat să continuăm seara alături de bloggeri și alți invitați speciali, cărora le mulțumim pentru că au răspuns pozitiv invitației noastre. Cine ne-a făcut seara mai frumoasă? Partenerii noștri, Aur’a și Senneville. Le mulțumim pentru că ne-au fost alături și au asigurat apă de cea mai bună calitate și cel mai dulce candy bar. Am râs, am povestit și ne-am bucurat de frumoasa comunitate ce se conturează în oraș. Ce pregătim în continuare? Rămâneți aproape de Kapa Center și veți vedea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.