Kapa Home Decor

Petrecere in pijamale la Kapa Home Decor

O seara friguroasa de martie

3000 metri patrati de mobila

10 fete cucuiete

Baloane cu heliu

Un decor de vis

Mancare delicioasa

Si un pahar de Prosecco pentru curaj.

Iata ingredientele petrecerii de lansare Kapa Home Decor

Luna martie este dedicata sexului frumos. Nu putem sa ne jucam cu traditia. Asa ca am hotarat sa celebram initiativa feminina, ce se manifesta intotdeauna atunci cand vine vorba despre alegerile decoratiunilor interioare. Pentru ca prea putini dintre noi ne permitem sa ne lasam pe mana unui decorator interior. Asa ca mergem pe mana femeilor. Ca sa fie liniste si pace in casa.

Cu acestea in gand, am invitat 5 bloggerite si prietenele lor pentru o super petrecere in pijamale. Ideea, desi putin puerila, a atras imediat atentia participantelor datorita originalitatii sale. Nu ne-au murit laudatorii, dar prea putine magazine de mobilier si decoratiuni sunt atat de prietenoase cu clientii incat sa le permita sa alerge de colo-colo si sa testeze canapele, fotolii si orice altceva mai gasesc disponibil. Iar la Kapa Home Decor aceasta realitate este la ordinea zilei.

Entuziasmul a fost cuvantul de ordine al serii. Bloggeritele au fost foarte impresionate ca in cei peste 3000 metri patrati ai showroomului se gasesc peste 20 de companii de mobila. Iar dintre acestea, doar una nu era autohtona.

Kapa Home Decor

Vanatoarea de comori

Apoi a inceput provocarea. Pentru ca voiam ca bloggeritele noastre sa exploreze spatiul intr-o maniera inedita, am organizat o vanatoare de comori. Care era marea comoara? Sansa de a prezenta Kapa Home Decor timisorenilor intr-una dintre revistele lor preferate.

La auzul vestii, bloggeritele s-au mobilizat si au pornit la vanatoare. Paginile de facebook si profilele de instagram au zbarnait de #kapahomedecor, iar un numar impresionat de persoane au descoperit faptul ca zona de Home Decor este prezenta in cadrul Kapa Center.

Totusi, trebuie sa recunoastem, deliciul serii l-au facut baloanele cu heliu. Intre sedinte foto si hohote de ras, seara a parut un editorial scos din revistele glossy. Iar cea mai mare bucurie am avut-o atunci cand una dintre participante ne-a marturisit ca mai multe seri de genul acesta i-ar face saptamanile mai frumoase.

Si pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, mai bine lasam vorbaria si va invitam sa vedeti cum s-au distrat bloggeritele noastre. Iar daca decorul va atrage precum un magnet, va asteptam la Kapa Home Decor.

Kapa Home Decor

Kapa Home Decor

Kapa Home Decor

Kapa Home Decor

Kapa Home Decor

Kapa Home Decor

Kapa Home Decor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.