Kapa Center

Eleganta verii la Kapa Center

Vara bate la usa si sezonul evenimentelor a inceput. Colectiile noi au ajuns in magazine. Rochiile stralucesc pe manechine si umerase. Iar accesoriile completeaza fiecare tinuta, de fiecare data. Kapa Center este pregatit pentru noul sezon!

Dar nu trebuie sa ne credeti pe cuvant cand spunem acest lucru. Pentru ca o imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte. De aceea am invitat-o pe frumoasa Ioana Filimon, Miss Romania in 2016, pentru a reda eleganta Kapa Center intr-o super sedinta foto. Profesionalismul s-a impletit cu misterul. Creativitatea a facut casa buna cu decorul superb din showroom-ul Tempini. Si, prin lentila magica a Amaliei Gaita, eleganta a atins rang de arta.

Alegerea tinutelor pentru aceasta sedinta foto nu a fost treaba simpla. Avand la dispozitie cateva mii de piese vestimentare, am decis sa mergem pe instinct si sa oferim clientelor nostri idei simple, dar de efect. Asa ca iata sugestiile noastre, pentru aparitii stralucitoare.

Micuta rochie neagra

Negrul este clasic. Eleganta sa nu poate fi negata. Iar micuta rochie neagra nu poate lipsi din nici o garderoba. Pentru un efect wow, alegeti o rochie cu crapatura pe picior si un decolteu generos.

Glitter all the way

Fiecare femeie viseaza sa fie acea aparitie de neuitat. O rochie stralucitoare face acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti capul sus si sa pasiti increzatoare in lumina reflectoarelor.

Daca nu sunteti atat de curajoase incat sa incercati mult sclipici, alegeti micuta rochie neagra with a twist. Accentele argintii pot transforma orice femeie intr-o printesa punk.

Color blocker

Culorile puternice sunt perfecte pentru femeile puternice. Alegeti sa iesiti din anonimat si sa fiti reginele balului cu rochii pe masura. Puneti-va in valoare senzualitatea si extravaganta cu o rochie fuchsia vaporoasa.

Sau ridicati-va la nivelul curtilor imperiale cu o rochie verde, ce ar face-o invidioasa chiar si pe Scarler O’Hara.

Detaliile fac diferenta

Sunteti genul de pisici blande care zgarie rau? Atunci alegeti o rochie ce pare simpla, dar are un spate spectaculos. Astfel, veti fi de neuitat pe oriunde veti trece.

Legendele Olimpului

Auriul este culoarea zeilor. O rochie care pune in valoare formele transforma orice femeie intr-o zeita olimpiana.

Speram ca alegerile noastre vor fi sursa de inspiratie pentru toate femeile. Si ii multumim Ioanei pentru ca a adus atat de frumos la viata in fata camerei tinutele Kapa Center.

Nu aveti de ce sa va stresati. La Kapa Center e simplu sa fii elegant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.