Glam Exclusive Party by Kapa Center

Desi suntem doar in luna mai, sezonul evenimentelor s-a deschis. Nunti, botezuri, banchete si cele mai diverse motive de petrecere, toate cer tinute impecabile. Iar locul perfect pentru a gasi tinuta ideala este Kapa Center.

O lume a elegantei

Centrul comercial Kapa Center s-a specializat si ofera o gama extrem de variata de tinute elegante, disponibile atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de varsta sau masura pe care o poarta.

Anul acesta am decis sa facem un pas in plus pentru a ne apropia de clientii nostri. Am organizat prima parada de moda cu profil exclusiv elegant. Iar pentru a sarbatori evenimentul, am invitat bloggeri, vloggeri si alti influenceri locali, care sa vada primii colectia primavara/vara 2018 si sa se bucure de ospitalitatea Kapa Center.

Prezentarea de moda

Alegerea pieselor a fost partea cea mai dificila a intregului eveniment. Avem o gama atat de mare de produse, incat este foarte dificil sa alegi doar 24 de rochii si 8 costume pe care sa le prezinti. Dar am decis ca tema serii va fii stralucirea, deci am ales rochii glamour, elegante, care sa transforme orice femeie intr-o regina sau o bomba sexy, in functie de preferinte.

Bineinteles ca din prezentare nu puteau lipsi rochiile de mireasa. Kapa Center pune la dispozitia tinerelor ce urmeaza sa se casatoreasca doua magazine extrem de complexe, Rosabella Dress si Giullyanna Vogue, unde pot gasi atat rochia perfecta, cat si accesoriile necesare. Astfel, am decis sa incheiem prezentarea de moda cu doua rochii de mireasa extrem de frumoase, romantice, cu accente 3D.

In ceea ce priveste, domnii, pe covorul rosu au putut vedea atat costume de zi, cat si de seara, unele dintre ele fiind de o eleganta aparte, perfecte pentru ziua nuntii.

Glam Exclusive Party in imagini

A fost o seara emotionanta, o premiera importanta pentru noi, dar si super distractiva. Cam cat a fost de fain va puteti da seama din poze.

Si aici punem cateva poze cu oamenii, dar mai micute asa si putine, cu link catre pagina de fb pentru a vedea restul imaginilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.