Sezonul mireselor la Kapa Center

Rochia albă de prințesă, buchetul perfect, domnișoarele de onoare aliniate, ochii mamei plini de lacrimi, el, privindu-te ca pe cea mai frumoasă femeie din lume, sunt lucruri la care femeile visează toată viața lor. Deci ziua cea mare trebuie să fie perfectă. Iar acest lucru implică foarte multă muncă. Si dacă alegerea rochiei de mireasă este un proces complicat, dar iti spui ca după totul va merge ca pe roate, îmi pare rău că trebuie să te dezamăgesc asigurându-te că nu este chiar așa.

Pentru că rochia perfectă are nevoie de pantofii perfecți, de accesorii pe măsură, de o poșetă minusculă, de un evantai sau o umbreluță, de pahare personalizate. Iar toate acestea par simplu de cumpărat, dar nu sunt. Din fericire, la Kapa Center avem doua magazine specializate, Gyulliana Vogue si Rosa Bella Dress by Bianca Marcu, unde veti gasi tot ce trebuie pentru ca ziua cea mare să fie exact așa cum ai visat-o.

Rochia de mireasă

Kapa Center găzduiește două magazine pentru mirese, unde orice tânără poate găsi rochia visurilor sale. Rochii de bal care te vor duce cu gandul la povestile copilariei, modele romantice, pentru fete visătoare sau o sirenă sexy, posibilitățile sunt nenumărate. Personalul nostru specializat te va ajuta să găsești modelul care să îți vină ca turnat, indiferent de dimensiuni sau forma corpului.

Pantofii

Majoritatea mireselor aleg albul clasic pentru pantofi. Dar aceasta nu este singura opțiune. Poți adăugă strălucire ținutei cu pantofi în culori metalice, cu paiete sau pietre prețioase. Iar dacă ești cu adevărat curajoasă, poti alege o culoare puternică, poate culoarea ta preferată. De ce nu ai fi tu mireasa aceea cu pantofi galbeni neon?

Indiferent de preferințe, la Kapa Center avem mii și mii de perechi de pantofi pentru tine. Iar la nevoie, îi facem la comandă.

Accesoriile

Sțiați că 2018 este anul unei nunți regale? Deci tiara a devenit accesoriul obligatoriu pentru toate fetele care sunt mirese anul acesta. Dar de unde să iei diadema perfectă? Evident, de la Kapa Center, unde Bianca Marcu are grijă să creeze accesorii demne de casele regale. Fiecare piesă este unicat, iar ceea ce o recomandă pe Bianca, în afara celor peste 5 ani de experiență, este faptul că a realizat coroana pentru miss România în 2016.

Exceptând tiara, o mireasă mai are nevoie si de cercei, poate un colier, o brățară,totul depinzând de modelul de rochie ales. Dar nu trebuie să le căutați în altă parte, pentru că în magazinele noastre găsiți toate accesoriile de care ați putea avea nevoie.

Dacă ai găsit bărbatul perfect, nu mai ai de ce să îți faci griji.

La Kapa Center e simplu să fii mireasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.