opera fashion fair

Kapa Center la Opera Fashion Fair

Anul acesta am decis să abordăm participarea la Opera Fashion Fair într-o manieră diferită. În locul tradiționalei sponsorizări, care nu spune prea multe despre noi, am decis să trimitem cinci ambasadori. Cinci bloggerițe timișorene, printre care și subsemnata, au venit în Kapa Center în căutarea ținutei sau a accesoriului perfect pentru acest eveniment.

Tema

Pentru ediția cu numărul 4, organizatorii Opera Fashion Fair au decis să invite participanții în lumea elegantă a anilor ’40, inspirați fiind de hitul lui Edith Piaf, La vie en rose. Rochiile și fustele până sub genunchi, salopetele vaporoase, bulinele sau dungile trebuiau sa fie la ele acasa. Având în vedere varietatea extrem de mare a ofertei de la Kapa Center, alegerea ținutei potrivite de către ambasadoarelor noastre nu a fost deloc una ușoară. Cum să alegi între atât de multe rochii și salopete care iți plac la nebunie?

Ambasadoarele

Într-un final, ceea ce și-a spus cuvântul a fost personalitatea fiecăreia.

Astfel, Adriana Gherghiceanu de la adrillia.ro a ales o rochie elegantă, din voal, cu buline, o little black dress reinterpretată, cu un aer regal. Aceasta se potrivea perfect cu firea jucăușă a Adrianei și cu zâmbetul său molipsitor.

Anamaria Bacila de la stilishtribe.com a ales o salopetă neagră cu buline albe, minimalistă, ce îi scotea în evidență silueta statuară, dar îi dădea și o fluiditate a mișcării, perfectă pentru Opera Fashion Fair.

În ceea ce o privește pe Mirela Lucia Botici de la fashionchoice.ro, aceasta a avut de făcut o alegere foarte dificilă. Fiind o adeptă a rochițelor, a trebuit să hotărască dacă rămâne în zona de comfort sau nu. Din fericire, a ales să întoarcă toate privirile cu o rochie de inspirație vintage, dar un print mai puțin convențional.

Romina Popescu de la min-nio.blogspot.ro avea ținuta pregătită, dar a venit la Kapa Center în căutarea accesoriului perfect. După cercetări amănunțite, a găsit un clutch albastru, care mergea de minune cu outfitul ei.

Cât despre subsemnata, Andra Costa, mândră posesoare a domeniului www.bloguluandra.ro, am fost extrem de nehotărâtă, până când am descoperit cea mai faină fustă ever! Era din in, in dungi, lungă până sub genunchi, puțin creion, deci perfectă pentru tema evenimentului. Și cum știam că în dulap așteaptă să fie purtată o cămașă albă, am zis că asta e!

Evenimentul

Felicitări echipei de la  Opera Fashion Fair 2018 pentru eveniment. A fost ocazia perfectă de a colabora cu femei interesante, frumoase și extrem de creative. Ne bucurăm că au răspuns pozitiv invitației noastre și ne-au reprezentat. Știm că au întors toate privirile și au demonstrat cât este de simplu să fii elegant la Kapa Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published.