trenduri 2018

Trenduri 2018-2019 inspirate de Vogue Spania

Toamna bate la ușă. A venit momentul să ne revizuim garderoba. Ce trebuie să dispară? Ce trebuie să rămână? Ce piese statement trebuie să achiziționăm? Aceste întrebări au apărut în mintea fiecărei femei. Dar, dacă nu aveți încă un răspuns la ele, suntem aici pentru voi, doamnelor și domnișoarelor. Iar inspirația noastră vine, nici mai mult nici mai puțin, decât din Vogue Spania.

Am studiat cu atenție revista și am ales cele mai interesante 10 trenduri pe care sperăm să le vedem în sezonul rece pe străzile și la evenimentele din Timișoara.

1. Rochia lungă roșie

De la Vivien Leigh în Pe aripile vântului și până la Julia Roberts în Pretty Woman, rochia roșie a fascinat imaginația. Și dacă Chris De Burgh a făcut celebră femeia îmbrăcată în roșu, emoji-ul flamenco a readus-o în atenția tuturor internauților. Iar toamna aceasta, rochia roșie a luat cu asalt podiumurile.

2. Animal print

Odată cu toamna revenim în jungla urbană. Și ce definește mai bine peisajul decât animal printul? Tigri, zebre, leoparzi, toate animalele sunt pregătite să își ocupe locul binecuvenit la tine în garderobă. Tot ce ai tu de făcut este să fii atentă la materiale – alege întotdeauna calitatea – și să optezi pentru croieli ce te vor scoate din anonimat.

trenduri 2018

Photo credits

3. Rochia sacou

Sigur ați mai văzut așa ceva pe stradă până acum. Femei cu o alură atât de sexy, purtând un sacou mai lung și doar atât. Dacă vă întrebați ce este în capul lor, lăsați-mă să vă spun că erau vizionare. Acum, rochiile tip sacou sunt un must în fiecare garderobă. Ele vor face trecerea de la birou la cocktail extrem de simplă, iar dacă alegeți un model cu mânecile deschise, veți simți ceea ce simte doar regina Angliei atunci când intră într-o încăpere: că stăpâniți lumea.

4. Fustele midi

Tot ce este retro continuă să facă furori pe marile podiumuri de modă. Trendurile sunt foarte diversificate, dar printre preferatele noastre au rămas fustele midi, o amintire atât de frumoasă a anilor 50, perfecte pentru orice siluetă.

5. Pliseuri

Anul acesta, imaginația este limita când vine vorba de pliseuri. Fustele tradiționale sunt frumoase, dar, în toamna lui 2018, corpul va fi desenat în linii mult mai îndrăznețe. Trandafiri complicați, volane și decupaje, totul are rolul de a provoca vizual și de a aduce ținutele în lumina reflectoarelor.

6. Tartan

Scotia ne fascinează. Probabil totul a început cu Braveheart. Cine nu își amintește kilturile purtate de William Wallace și armata sa, pe care le-au ridicat cu atât de mult stil pentru a-și arăta sentimentele pentru suveranitatea engleză? Și, când stilul college este atât de căutat inclusiv la noi, cum ar putea carourile să nu revină în atenția fashionistelor? Ar fi imposibil. Iată câteva dintre ținutele noastre preferate prezentate de marile case de modă.

7. Rochia de piele

Pielea ne fascinează. Pielea ne excită. Pielea este sexy și provocatoare și atât de rock&roll. Și chiar dacă elemente de piele s-au regăsit de-a lungul timpului în orice garderobă, a venit rândul rochiei de piele să fie piesa de rezistență. Neagră sau în culori neon, este piesa pe care trebuie să o achiziționezi sezonul acesta.

8. Glitter

Lumea este strălucitoare, dar tu poți fi cireașa de pe tort. Anul acesta, glitterul este prietenul tău cel mai bun. Nu ai de ce să te mai ferești. În toamna lui 2018 poți străluci mai puternic decât un discoball.

9. Imprimeu pe mătase

Cine nu adoră mătasea? Fluiditatea cu care acoperă corpul. Ușurința cu care o purtăm. Senzația aproape eterică pe piele. Ei bine, dacă până anul acesta mătasea era rezervată baticurilor și eșarfelor, lucrurile s-au schimbat. Acum, imprimeurile atât de cunoscute au ajuns pe toate piesele vestimentare. Iar mătasea a devenit trendul de urmat atunci când WOW! este efectul pe care îl urmărești.

10. Paltonul cu imprimeu floral

Toamna ne inspiră prin culoare, dar iarna este atâââât de ternă. Ce putem face pentru a ne simți ceva mai bine? Să purtăm haine cât mai vesele. Și nimic nu este mai vesel decât imprimeul floral. Deci, atunci când vremea este tot mai urâtă, iar cerul tot mai mohorât, alege un palton cu imprimeu floral și te vei simți mai bine instantaneu.

Doar timpul ne va spune dacă alegerile noastre au fost inspirate sau nu. Și dacă aceste trenduri par îndepărtate pentru că vin de la marile case de modă, Kapa Center are o surpriză specială pentru dumneavoastră.

Sâmbătă, 8 septembrie, incepând cu ora 16, vă invităm la Kapa Fall Session, un eveniment inedit, ce îmbină cultura și moda. Veți avea posibilitatea de a întâlni un îndrăgit autor timișorean și de a descoperi cele mai noi trenduri din magazinele noastre. Iar doritorii vor putea participa la tombola de toamnă Kapa Center.

Pentru a fi la curent cu toate detaliile evenimentului, vă invităm să îl urmăriți pe Facebook, adică AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.