5 rochii de gală pentru evenimentele de sezon

Crăciunul și Revelionul au trecut pe negândite, însă abia acum începe cu adevărat sezonul evenimentelor de gală. Nunți, botezuri, cumetrii, zile de naștere, baluri de caritate și alte evenimente speciale încep să își facă loc în calendarul social al doamnelor și domnișoarelor. Și cu ele vine inevitabila întrebare:

Eu cu ce mă îmbrac?

Ei bine, avem 5 idei de rochii de gală perfecte pentru serile în care vreți să străluciți:

Lady in red

Roșu este culoarea pasiunii. Despre femeile ce poartă această culoare s-au scris cântece. Niciodată o rochie roșie nu a trecut neobservată. Purtând-o, vei fi în centrul atenției.

Back to black

Negru nu se demodează niciodată. Negru este nonculoarea la care poți apela cu încredere de fiecare dată. Iar o rochie neagră cu accente aurii îți va oferi acel aer de opulență victoriană pe care fiecare femeie ar trebui să îl aibă la evenimentele de gală.

Sequin Mermaid

Dacă ai muncit din greu pentru silueta în formă de clepsidră, o rochie sirenă este alegerea perfectă pentru tine. Iar dacă aceasta are paiete, sigur vei fura toate privirile.

Ice Queen

Fiecare femeie este o regină. Și fiecare regină merită o rochie pe măsură. Dar iarna este momentul perfect să fii o Crăiasă a Zăpezilor. Alege o rochie argintie cu detalii romantice și vei domni peste petrecerile sezonului.

Snow White

Dacă ai o pasiune pentru alb, dar eviți să îl porți pentru că nu vrei să pari mireasa petrecerii, combină-l cu auriu și nu mai sta cu gânduri. Iar dacă rochia este din brocart, Albă ca Zăpada sigur nu va fi cea mai frumoasă din țară.

Pentru mai multe idei și inspirație vă așteptăm în Kapa Center.

E simplu să fii elegant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.