living coral

Cum să integrezi culoarea anului, living coral, în viața ta

De 20 ani experții Pantone aleg culoarea anului, acea culoare care exprimă cel mai bine tendințele perioadei, dar nu neapărat cele de pe podiumurile de modă. Datorită atenției tot mai mari acordate mediului înconjurător și nevoii de socializare directă a oamenilor, în 2019 culoarea anului este living coral, o nuanță de roz-piersică ce exprimă optimism și dragoste de viață.

De ce living coral?

Așa cum îi spune și numele, aceasta este culoarea recifurilor de corali. Este o culoare caldă, ce ne amintește de specii pe cale de dispariție, de bucuria, dar și de fragilitatea vieții. Mai mult, este o culoare ce poate fi îmbrățișată fără probleme în decorarea casei, în garderobă sau în machiaj, o culoare extrem de abordabilă, de care nu ar trebui să te ferești.

În decorarea casei

Nu trebuie să schimbi toată mobila doar pentru că s-a schimbat culoarea anului. Dar dacă ești în plin proces de redecorare sau dacă dorești un suflu proaspăt, alege perdele living coral, ce vor aduce veselia la tine în casă. De asemenea, niște pernuțe decorative în această culoare sunt un detaliu micuț, dar de efect. Iar dacă vrei, într-adevăr, ceva mai mult, alege o canapea dominată de culoarea anului. Sigur vei fi mai relaxat acasă și vei dori să petreci mai mult timp aici, alături de cei dragi.

living coral

Living coral la feminin

Prin excelență, living coral este o culoare potrivită pentru femei. Mai rar avem ocazia să vedem bărbați îmbrăcați din cap până în picioare în roz-portocaliu cu accente aurii. În schimb, o rochie de această culoare se potrivește perfect pe orice femeie. Alege croiul care să te evidențieze, dar nu îți face griji în privința culorii pentru că living coral se potrivește oricărei femei, indiferent de culoarea părului sau a ochilor.

living coral

Dacă dorești să o integrezi în ținute office, poți să alegi cu ușurință o cămașă sau o bluză în culoarea living coral. Și având în vedere cât de bine poate fi combinată cu alte culori mult mai sobre asociate ținutelor office (negru, bleumarin, chiar și maro), sigur vei scoate din monotonie orice ședință.

living coral

Ca peștele în apă

După cum spuneam, living coral este o culoare puțin mai greu de abordat de către bărbați, dar nu imposibil. Dacă îți plac genul acesta de culori indraznete, alege să îți accesorizezi ținutele cu ele. O cravată living coral sau un papion purtate la un costum bleumarin, de exemplu, vor spune tuturor că nu te temi să fii vedeta oricărui eveniment. Iar dacă ai mai mult curaj, poți asorta un sacou în această culoare cu pantaloni bleumarin.

living coral

2019 este anul în care culorile sunt la putere. Exprimă-ți personalitatea, inspiră-i pe cei din jur și împrăștie în jur bună dispoziție cu living coral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.